Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüz tarafından İlimizde Endüstriyel Hazır Yemek Üretimi alanında faaliyet gösteren 9 yemek fabrikası işletmecisi ve çalışan teknik personeline yönelik Gıda Güvenliği ve Güvenilir Gıda Üretimi konularında bilgilendirme toplantısı yapıldı.
İl Müdürlüğümüz Toplantı Salonunda gerçekleştirilen eğitime katılan İl Müdürümüz Bestami ZABUN yaptığı açılış konuşmasında; "Gıda güvenliği ve halk sağlığının korunmasının önemine vurgu yaparak bu konuda hazır yemek üretimi yapan firmalara çok büyük sorumluluk düştüğünü belirtti.
Konuşmanın ardından Gıda ve Yem Şube Müdürümüz İlhan AKBAL tarafından; Gıda Mevzuatı, Yemek Üretiminde Dikkat Edilecek Hususlar, Zehirlenme Vakaları ve Alınacak Önlemler ile Güvenilir Gıda ve Gıda Güvenilirliği konularında sunum gerçekleştirildi.