14.3.2017 / Gösterim Sayısı : 468

Hijyen Gereklilikleri ve HACCP Konulu Eğitim Toplantısı Yapıldı

​İl ve İlçelerimizde bulunan süt üreten işletme sahipleri ve yöneticilerine yönelik Müdürlüğümüz Gıda ve Yem Şube Müdürlüğü tarafından toplantı salonumuzda  gerçekleşen  süt işletmelerine hijyen gereklilikleri ve HACCP konulu eğitim toplantısı  yapıldı.

Toplantıda Gıda ve Yem Şube Müdürümüz Yusuf YEŞİLDAL ve Teknik personellerimiz tarafında sunum  yapıldı. Süt üreten onaylı İşletme sahiplerine gerekli bilgiler verildi. Ayrıca  Coğrafi işaretlerde farkındalığın arttırılması projesi  farkındalık Anketi  ilgili üreticilere dağıtılarak  Anket çalışması yapıldı. Toplantı karşılıklı fikir alış verişi ile sona erdi.

''